Kattopesut

Kattopesuilla katto siistiin ja kestävämpään kuntoon

Säätilat ja muut ulkoiset rasitteet kuormittavat kattoa. Esimerkiksi tiilikatto altistuu helposti sammaleen ja jäkälän kasvulle, myös muut roskat ja siitepöly kasaantuvat katoille helposti. Talvikelit, pakkanen ja jää jättävät omat jälkensä kattoon.

Ammattilaisen tekemällä pesu- ja suojakäsittelyllä voidaan parantaa merkittävästi katon elinikää. Huollettu katto vaikuttaa positiivisesti myös koko rakennuksen ilmeeseen!

Kattopesut kaikille kattotyypeille

Teemme kattopesut  tiili-, mineriitti- ja peltikatoille korkeapainepesumenetelmällä. Pesemme katon roskista, lehdistä ja kasvustosta, minkä jälkeen katto voidaan tarpeen mukaan maalata ja paikata sekä suojakäsitellä. 

Käytämme työssämme kullekin kattotyypille sopivia pesu- ja suoja-aineita, jotka ovat omiaan pohjoisen sääolosuhteille. Tutkimme aina huolellisesti huollettavan katon kunnon, jotta voimme suunnitella pesut ja muut tarvittavat huoltotoimenpiteet mahdollisimman tarkkaan. 

Tilaa kattopesu säännöllisesti, niin vältyt kattovaurioilta - samalla saat siistin ja kestävän katon. Pesemme niin omakotitalojen, taloyhtiöiden kuin liikehuoneistojenkin katot. Kysy myös seinien ja pihakivetyksien pesuja!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!